Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от CHEFO666 Покажи съобщение
    Ами не знам,сърце не ми даде да го дам .
    Тва БМВ ме кърти от всякъде..мн ме кефи,но за минути ми минаха некви мисли през тиквата....ок 6 бона...тря да додавам поне още 2 бона за тоя баварец,от там....не знам кво ме чака....смисъл...дори и дребно да е нещо...иска си пара...а може и да не е дребно...не се знае.Алфата ми е като от магазина....нова боя..нови гуми...масла...няма да тропа,...да лопа..да течът некви работи..абе гледам си го като мамин сладък....и най важното,върви като попъркан....
    А колкото за 3.2 v6 , май не искам бензин....фен съм на бензина....но имам едно юнашко прасе 5.7 V8 стига ми
    Ако твоят човек, ако много страда затова, че не си му я продал, му кажи че може да купи моята за 6К Тя също е в перфектно състояние. Даже ще му отстъпя 300 лв заради кожения салон

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• А,казах му...-Добре ве бай х"ьо ... дай ще ти намерим друга такава....Отговора му беше...или ша е тая...или алфа няма да купа....рече и отсече,и пихме бира . Ама аз го знам са кво ша направи....ще купи БМВто ...

---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:59 ----------

Между другото....

Всички уплътнения на колата са ми бих казал зле....на всички врати,+ и това на багажника.Някой знае ли от къде мога да си взема нови???

Comment

• Решил съм да си слагам парктроник на задната броня за да не бутам вече колите докато паркирам(за сега все с номера ги целя та няма щети по бронята) Та масовите които се продават са с чувствителност до 30см. От тези 30см до 0 пищят с постоянен звук и на практика пак няма да се ориентирам къде е задницата. Някой попадал ли е на парктроник с по-малка чувствителност примерно до 5-10см?
        Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
        Opel Astra J
        ex:
        Alfa Romeo 164 2.5TD
        Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
        Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
          Решил съм да си слагам парктроник на задната броня за да не бутам вече колите докато паркирам(за сега все с номера ги целя та няма щети по бронята) Та масовите които се продават са с чувствителност до 30см. От тези 30см до 0 пищят с постоянен звук и на практика пак няма да се ориентирам къде е задницата. Някой попадал ли е на парктроник с по-малка чувствителност примерно до 5-10см?
          Пищи на 30см щото докато спреш си на 15 Което вече е доста близо. Не ти трябва на по малко, повярвай ми. И едно основно правило преди да паркираш - огледай се за теглич - мори всякакви брони с и без парктроници
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• С тегличите съм много внимателен имам ги в предвид. И на 3-те ми коли са смачкани само предните номера от специалисти в паркирането. Понякога ми се налага да паркирам на 2 пръста от задната кола и ползвам приятелката за парктроник (много силно пищи като стане напечено ) но някак си не е готино.
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Ако мислиш да слагаш китайски парктроник не му вярвай когато вали, има скреж, лед, мъгла и тем подобни.
              Бордюри , колчета и т.н. също не са сила на повечето китайски парктроници.
              ...

Comment

• Здравейте! Имам няколко въпроса към колегите със 166-ци (особено към тези, които са имали/карали и 164 2.0 ТС). Заглеждам една доста запазена (приятелска) АР 166 2.4жтд, 175кс, 2003г., автоматик. Дайте повече инфо като за купуване на такава кола - как е като чупене и поддръжка (особено сравнено със 164). Какви са и слабите места, болки и проблеми и как се оправяте с тях (също и като финансова страна)? Всяко мнение (дори да се струва странно) би ми помогнало да разбера дали това ще да е колата. Съответно да не подминаваме и добрите страни.
                Last edited by VLADius; d.m.y г., 23:44.
                Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

• Охоо Влади да не си решил да сменяш бабата?

Общо взето нещата стоят така:

При 164 караш много километри и даваш малко пари.

При 166 за да караш много километри трябва да даваш много пари.

С какъвто и да е двигател 164-та винаги ще е много по-евтина за поддръжка така, че по-добре не прави съпоставка с цената на ремонтите, а с всичко останало. Ако ти е комфортна 166-та и се чувстваш добре в нея я взимай.
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    ....
                    Коде, идеята на 7-ма серия не е да се стрелка с пубертетите по светофарите, нали?!
                    Новото 750i има 4,5-литров двигател с 2 турбини и 450к.с., а гори 12л./100км. градско в София!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Май новата Мазда си остава един уникален Форд
                    730d може да е по-лошо от 166 или от двуврата 156, само в разсъжденията на болен мозък
                    sigpic

Comment

• Новата 7-ца е некав хибрид,това май не го споменаваш,иначе да,не е страшен разхода на доста коли по и над 500 коне.
                      Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                        Коде, идеята на 7-ма серия не е да се стрелка с пубертетите по светофарите, нали?!
                        Новото 750i има 4,5-литров двигател с 2 турбини и 450к.с., а гори 12л./100км. градско в София!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        730d може да е по-лошо от 166 или от двуврата 156, само в разсъжденията на болен мозък
                        Абе 10 години разлика в поколенията не са за подценяване.
                        Не че на мен ми пука от тия неща, ако навремето си бях намерил 730д, ама с ръчка и М-пакет, щях да я взема.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

А Бугати е 1000 коня Като си купиш 750i с две турбини аз съм първият дето ще ти каже браво Голяма далавера, че гори 12 градско и се обезценява с 300лв на ден.
                          sigpic

Comment

• Коде, не успявам да намеря смисъл в личностните обръщения - това, дали аз мога да си купя 750 или не, какво променя в неговото технологично ниво?
                            750 не е хибрид, но е на светлинни години пред Мазда 6, точно както и Е38 е било на светлинни години пред таралясниците, дето им се радваме сега.
                            Както казах в една друга тема, нашите коли може да ги наричаме и 'Ентърпрайз', ама това не ги прави совалки
                            sigpic

Comment

Коде, не успявам да намеря смисъл в личностните обръщения - това, дали аз мога да си купя 750 или не, какво променя в неговото технологично ниво?
                              750 не е хибрид, но е на светлинни години пред Мазда 6, точно както и Е38 е било на светлинни години пред таралясниците, дето им се радваме сега.
                              Както казах в една друга тема, нашите коли може да ги наричаме и 'Ентърпрайз', ама това не ги прави совалки
                              Смисълът е, че сравняваш круши с ябълки. Мазда можеш да сравняваш с 520, даже и то е по-скъпо. Ако трябва да сравняваме на една цена сигурно ще се наложи да я редим с 316 ясно, че последното е трагикомедия. А 166 е 100 пъти по-готина от тоя стар дръгел по-горе Винаги ми е било много смешно хора дето карат БМВ-та умрялки по 7-8хил.лв. как сочат разни по 400 000 и се кефят, само че единствената прилика е емблемата.
                              Last edited by code; d.m.y г., 10:00.
                              sigpic

Comment

• Здравейте
                                Нов съм във форума и имам желание скоро да стана от вашата секта та да ви попитам, някой от вас гледал ли е на живо автомобила от тази обява и в какво състояние е?
                                http://www.cars.bg/c350889

Comment

Working...
                                X